Σχεδιάζουμε & κατασκευάζουμε το σπίτι σας, όπως πραγματικά το έχετε ονειρευτεί.

Ίδρυση

Η εταιρεία ΚΙΝΤΕΡΗΣ Ο.Ε. ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΚΤΗΡΙΑ, ξεκίνησε την δραστηριότητά της στο χώρο από τον Μαρίνο και τη Μαρία Κιντέρη το 1976. Τη χρονιά αυτή η εταιρεία άλλαξε δραστηριότητα και από την επεξεργασία ξύλου, ασχολήθηκε με την ανέγερση κτηρίων.

Στελέχη

Από το 1991, εντάχθηκε στην εταιρεία και ο Ευστράτιος Κιντέρης, ενώ λίγο αργότερα και η Κωνσταντίνα Κιντέρη για να συμβάλλουν στην κατασκευή και την πώληση των κτηρίων.

Συνεργασίες

Η εταιρεία συνεργάζεται πάντα με άριστα καταρτισμένους μηχανικούς και επιλεγμένα συνεργεία, για να πετύχει το καλύτερο αποτέλεσμα με τις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς, πάντα όμως με επαγγελματισμό και συνέπεια.

Έργο

Η ΚΙΝΤΕΡΗΣ Ο.Ε. ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΚΤΗΡΙΑ έχει στο ενεργητικό της πάνω από 350 σπίτια & καταστήματα σε διάφορες περιοχές της Ελλάδος (Αθήνα – Ξυλόκαστρο – Ηράκλειο Κρήτης).

Το έργο της σε περιοχές όπως το Γαλάτσι, ο Καρέας, η Καισαριανή, το Μαρούσι, η Κάντζα Παλλήνης και το Μελίσσι Κορινθίας, αποτελεί υπόδειγμα ποιότητας και συμβαδίζει πάντα με το τοπίο και τις ιδιαιτερότητες της κάθε εποχής, αλλά και στα δεδομένα και τις απαιτήσεις του πελάτη.

45

ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΜΕΝΑ ΕΡΓΑ

2

ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΡΓΑ

15

ΠΡΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΚΙΝΗΤΑ

3

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ

Πως μπορούμε να βοηθήσουμε;

Συμπληρώστε παρακάτω το Ονοματεπώνυμό σας, ένα e-mail ή ένα τηλέφωνο και το μήνυμά σας και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

[contact-form-7 id=”29″]

Αναζήτηση